søndag 19. februar 2012

Bali

Bali var siste stopp på turen vår.. Vi fløy Medan - Jakarta - Bali på torsdag og turen gikk smertefri som den alltid gjør. Vi begynner å få teken på flyplasser, pass, visum, sikkerthetskontroller, nye valutaer, orientering osv. nå, vi har tross alt vært på 11-12 forskjellige flyplasser siden vi tok av fra Bergen (14 totalt når vi landet på Flesland idag). Bali var veldig annerledes fra Medan, her blomstret turismen. På vei til hotellet så vi lettkledde fulle jenter utenfor et diskotek, noe som ikke er vanlig i resten av Indonesia da nesten 90% er muslimer i Indonesia. Vi hadde bestemt oss for å bo litt bedre på Bali enn hva vi gjorde i Medan. Det var deilig med varmtvann og dorull  for å si det sånn ;)

Det kanarigule rommet vårt i Medan
Innendørs utedo



Litt mer behagelig i Bali (men ikke like mye sjarm som Medan)

I Bali slappet vi bare av, ingen utflukter til høye fjell eller dype grotter. Vi prøvde oss på stranden, men det tok vel to timer så var vi tilbake på hotelrommet, nesten vindstille, over 30 grader og og havet var varmere enn dusjen i Medan. Vi tok å bestilte bodymassage for par istede, som var litt mer behagelig. Eller, etter de første ti minuttene og jenten som masserte Camilla var ferdig med å kravle rundt oppå henne, ble det litt mer behagelig. William slapp unna. På kvelden var det mat på hotellrestauranten og latindans før vi tuslet tilbake på rommet for pils og kortspill på balkongen.

God mat! (Men ikke like god som lokalmat vi ellers er vandt med..)

Spreke folk

Kompisen vår som holdt myggen vekke fra rommet vårt :)

Vi er nå altså kommet hjem til Bergen og turen er ferdig for denne gang. Men vi har allerede begynt å snakke om en neste tur, og håper på en anledning om ikke så altfor mange år. Dette har vært en opplevelse for livet, vi har opplevd veldig mye på disse fem ukene vi har reist rundt i Asia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar